COUPE SET - SADA NA ZPRACOVÁNÍ ČERSTVÝCH POTRAVIN PRO PACOJET 2
Kód: 69012009Detailní popis produktu
PACOJET 2 COUPE SET
- Rotující nůž pohybující ze shora dolů zajistí zpracování suroviny s výsledkem jednotné konzistence.
- Zpracování suroviny pouze v jednom směru, aniž by došlo ke znovu „pakotizačnímu“ procesu.
- Bezpečnost při manipulaci s noži je zajištěna speciální hřídelí, která je na svém konci vybaveny magnetizujícím držákem nožů pro snadnou montáž a demontáž nožových nástavců.
- Sekání, šlehání, míchání, nůž a šlehací disk pro čerstvé suroviny – zpracování toho všeho na pouhé stisknutí tlačítka na ovládacím panelu zařízení Pacojet.
- 0,9 kg čerstvého hovězího masa, lososa, tuňáku, krevety připravíte na perfektní kozistenci tatarského bifteku za ne více než 60 sekunnd.
Výhody:
- Nedochází ke generování tepla v průběhu zpracování masa nebo ryb, zachování hygienických zásad a ve výsledku vynikající výsledky čerstvosti, chuti a barev.
- Technologie zpracování zajišťuje dokonalé proniknutí bylinek a koření do masa dalších potravin bez obav oddělení jednotlivých přísad.
- Nůž se automaticky vrátí na svou výchozí pozici nad nádobu Pacojetu pro ukončení procesu zpracování – bez nutnost složitého čištění.
Vybavení FRESH SETu:
- Dvojramenný nůž pro hrubě sekané potraviny - sekání masa/ryb, zeleniny, bylinek, ovoce, ořechy
- Čtyřramenný nůž pro jemné plňky a pěny - nádivky, mousses, pyré, teriny, pomazánky, rostlinné oleje
- Šlehací kotouč na přípravu dezertů - polévky, šlehané krémy a vaječné bílky, ovocné krémy, mléčné shejky
- Vybírací kleště - na manipulaci s noži
Coupe SET:
- S tímto volitelným příslušenstvím se Pacojet stává plně automatický – kutr, mlýnek, mixér, šlehač.
- Jeho inovativní design umožňuje rotaci nože obsahem nádobky se shora, jemné zpracování surovin s důrazem na svěžest a udržení charakteristických vlastností.
- lze zpracovávat: čerstvé, syrové nebo vařené maso nebo ryby, ovoce a zelenina, ořechy, bylinky a koření, mléčné výrobky a vejce
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.