GI.METAL GIM-IE23F Lopata manipulační

Kód: 92677
–22 %
GI.METAL GIM-IE23F Lopata manipulační
–22 % 3 249 Kč / ks
Expedice do 24 hodin
Můžeme doručit do:
22.11.2024

Rozměr 23cm/délka 1750cm/váha 0,84kg

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

  • Hlava a násada jsou vyrobeny z nerezové oceli s nýtovaným odolným spojením
  • Nerezová prolisovaná hlava s tenkou rozptýlenou perforací, která zvyšuje hladkost a absenci tření a snižuje hmotnost 
  • Nerezová ocel omezuje přenos tepla v peci 
  • Spodní část rukojeti a kluzák jsou vyrobeny z polymeru o vysoké hustotě, odolávající vysokým teplotám a mechanickým nárazům. 
  • Lopata je určena pro dlouhodobé používání v nejnáročnějších provozech
  • Pro otáčení a vyjmutí pizzy z pece
  • Lehká a odolná lopata pro skutečné mistry pizzy



PARAMETRY

Rozměry mm (ŠxHxV) 230x1750
Váha (kg) 0,84
Modelová řada Evoluzione
Barva Modrošedá rukojeť
Materiál Nerez

GI.METAL

GI.METAL

Závod Gi.Metal se nachází v samém srdci Toskánska. Z projektu, který začal více než před třiceti lety v malé dílně na zpracování kovu, se stal závod vyrábějící více než 600 různých výrobků s působností po celém světě. Gi.Metal je středně velká společnost strukturovaná podle pravidel a do stejných oddělení jako velký podnik. Navrhujeme a vyrábíme profesionální zařízení do pizzerií a technické vozíky pro gastronomické služby: vše je připraveno k dodání více než 2000 distributorům po celém světě. Značkou Gi.Metal se pyšní více než 600 předmětů: naběračky, pekáče, lopaty, špachtle, potřeby na čištění pece a vozíky pro pokojový servis a profesionální vaření.
ŠPIČKOVÉ TECHNOLOGICKÉ MATERIÁLY
- Nerezová ocel výhradně z Evropy s nízkým obsahem niklu bránící vzniku alergií, které tento kov často vyvolává

- Speciálně ošetřený eloxovaný hliník zvyšující výkon.
- Polymery GiMetal v plastových madlech vyrobených tlakovým litím zvyšují odolnost vůči vysokým teplotám a nárazům.

Doplňkové parametry

Kategorie: Lopaty na pizzu manipulační
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: