LINDR KONTAKT 40K Výčepní zařízení

Kód: 61716
21 490 Kč / ks
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
22.11.2024

40 l/hod dvoukohoutový/s kompresorem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Výčepní zařízení KONTAKT 40/K  svým výkonem 35-40 l/hod., malými rozměry a vzduchovým systémem otevírá nové možnosti v profesionálním komerčním využití.  

Chladící výkon průběžný 35-40 l/hod. max. 50 l/hod. (70-100 kvalitně vychlazených piv během 1 hodiny).

Tento chladič je vybaven zcela ojedinělým systémem tichého vestavěného, velice kvalitního vzduchového kompresoru, který obsahuje tlumič, molekulový filtr nasávaného vzduchu.

Moderní kompresorová chladící jednotka Lindr využívá vstupní energii k přímému převodu na chlad a tím zaručuje minimální energetickou náročnost.

Kvalitně vychlazené pivo je připraveno v thermobloku již po 5-8 min. od zapnutí přístroje.

Chladící technologie Lindr je o 45 % výkonnější než její elektrický příkon.

Kompletní konstrukce i šnek jsou vyrobeny z nerez oceli.

Použité materiály splňují nejvyšší požadavky hygienických norem a jsou zárukou dlouhé životnosti tohoto chladiče.

2 ks madel umístěné na vrchní části chladiče umožňují snadnější manipulaci.

Chladiče řady KONTAKT byly označeny odbornou veřejností jako pivní chladiče s nejlepším poměrem ceny-výkonu-kvality-rozměru.

 

Výkon (l/hod)   To 0 °C / Tk 50 °C 50
Vzduchový kompresor 2,4 - 2,7 baru
Výčepní kohout (ks) 2
Rozměr (š x v x h v mm) 210 x 410 x 325
Hmotnost (kg) 25
Příkon (W) 501
Proud (A) 2,18

 

 

Video návod jak sestavit výčepní zařízení

Jak zapojit jednokohoutové výčepní zařízení LINDR za použití vestavěného vzduchového kompresoru

Jak zapojit dvoukohoutové výčepní zařízení LINDR za použití vestavěného vzduchového kompresoru

Doplňkové parametry

Kategorie: Přenosné kontaktní chlazení
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 29 kg

Videonávod na zapojení dvoukohoutového výčepního zařízení LINDR

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: